By: MiSs MaZLyNn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-Aug-2008 10:48 Email | Share | | Bookmark
My blogspot

Hi,

Mulai Aug08, saya tidak lagi berminat untuk meng'update' fotopages.

Dengan ini, saya menjemput anda sekelian berkunjung ke "rumah" baru saya ok.

Walau bagaimana pun, saya masih aktif menziarah FP anda.

Link: http://aellynn@blogspot.com

Sekian,
Aellynn Darlene


Friday, 18-Jul-2008 09:11 Email | Share | | Bookmark
Princess's Diary ^-^

Salam..

Saya rase cam nak jadikan fotopages ni ala2 diary gitew.. nk tulis blog x reti plak. Sementara belum pandai ni, saya akan membebel di sini je k. maybe next week la kot. maka nyer camera digital jugak yg best!

Dear, please la belikan mummy lap top!! kalau tau ari tu baik pilih lap top dr LG viewty tu.. untill now still x dapat nk upload gambar. mencinyer! salah saper? saya rase sejak office ni pakai server la saya x dpt nak download any software. betul! x tipuu.. sbb bos saya pon ckp camtu! eh? bos nak download ape eh? kwang3x ha... tu pasal la saya nak lap top!! (tu la dulu 2 kali offer nak ke tak, eksen x mau.. sekarang meraung2 la.. dear... tolong la.. plis..plis..)

eh, dah nak balik? ok.. bubye.... bubye...

Sila Jeles yer Onni2 sekelian termasuk ibu e'ein


Monday, 30-Jun-2008 05:14 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin baru - ANOR & SUE

SELAMAT PENGANTIN BARU ~ Muhd. Noh & Syarifah Suraya

ni gambar2 majlis penganti sebelah pihak Sue semalam kat Tmn Mawar, Rawang. Anor ni my cousin, anak arwah pak long, abg pada my mum.





* Gambar gelap, x tau pasal bateri dah nak low or sbb cuaca redup nak hujan dan time tu.


Thursday, 26-Jun-2008 14:45 Email | Share | | Bookmark
Lamernyer x update ^0^

Lama betul x update!

byk benda yg menarik berlaku... tp x sempat nak upload. antara sebab2nyer...

1. Bos & manager2 dah pindah kat depan, tepi & belakang my roon. so x de privacy la.. (x leh nk ngelat sudaa..) hikksss.. ampun boss!!

2. I've changed my phone. Bubbye my Nokia N90 Welcome my LG Viewty... belum berkesempatan nk download software untuk LG Viewty nie, so no peektures la (hopefully dpt buat secepat mungkin) ~ ini present dr my darling hadiah Birthday + Anniversary (lambat betul nak bagi!), tiap2 tahun bg handphone, except last year bg Digital Camera. x pe la.. asalkan adooo... (Tq dear!! )

3. this few week ni, x dpt nak merendak FP, sbb my collegues turun dari kuching. byk benda nak kene adjust kat my office ni. so, kene la attend mereka2 ni. Kalau saya tak layannnn... nanti saya pergi kuching ofis, x de org nak bawak saya jenjalan nanti .hukhukhuk!!

Hari ni sgt happy!!
lama x bukak my fp ni.. ada jugak yg sudi melawat fp ku ini.. wahh.. rase cam semangat jer nak update FP nih.. Nway, Thanks a lot to Lyana, Ibu Qasih & wak kumis !! (& others jugak, sowwy, kalu daku x sebut...)

sampai sini dulu... hopefully dapat ler update k!!

Bubye...
With Love,
Aellynn Darlene


Tuesday, 27-May-2008 15:58 Email | Share | | Bookmark
Welcome New Born Baby

Back dated N3...

27 May...




SYED MUHAMMAD FIRAS BIN SYED FIRDZUAN

Ni 1st baby my cousin.. lahir di Bath, London (tolong betulkan kalau saya salah )

cute tak? Handsome kan? x sabar nak tgk live .. sure bambam! akan balik ke Malaysia, Insya'allah 6 July ni... bukan balik stay Malaysia tau! Balik kejab je, menziarah & berkenal-kenalan...



Nie la my cousin, Kak Ain & Hubby dia Abg Fir


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net